Skip to main content

E-handelslösningar med WordPress och WooCommerce

Skapa din idealiska e-handelslösning med WordPress och WooCommerce: flexibla, användarvänliga och kostnadseffektiva e-handelsplattformar, skräddarsydda för att matcha ditt företags unika behov och öka din online-försäljning.
Hem / Tjänster / E-handel och WooCommerce

E-handel med WordPress och WooCommerce: din nyckel till digital framgång

På Jakobsson Communication specialiserar vi oss på att utveckla robusta onlinebutiker med WordPress och WooCommerce, den ledande e-handelsplattformen. Vi skapar skräddarsydda lösningar som kombinerar visuell imponerande design med funktionalitet, för att effektivt fånga din publik och öka försäljningen.

Varför Välja WordPress och WooCommerce för din e-handel?

 • Flexibel anpassning: Omvandla din vision till en unik online-närvaro. Vi utnyttjar WordPress och WooCommerce för att skapa anpassade webbplatser som speglar din varumärkesidentitet.
 • Kostnadseffektiv briljans: Starta ditt online-äventyr med vår open source-lösning som minimerar initiala kostnader och erbjuder en rik uppsättning funktioner.
 • Användarvänlig hantering: Hantera din onlinebutik enkelt med en intuitiv instrumentpanel, perfekt för alla kompetensnivåer.
 • Skalbarhet: Väx tillsammans med din affärsmodell. Vi säkerställer att din webbplats kan hantera ökad trafik och produktutbud.

Jämför e-handelsplattformar: varför WordPress och WooCommerce överträffar konkurrenterna

 • Användarvänlighet och omfattande anpassning: Få balansen mellan användarvänlighet och avancerade anpassningsalternativ.
 • Kostnadshänsyn och flexibilitet: Dra nytta av flera värdalternativ och minska dina driftskostnader jämfört med andra plattformar som Shopify.
 • Fullständigt ägande och kontroll: Behåll fullständig kontroll över din webbplats och data, en frihet som inte alltid erbjuds av proprietära plattformar.

Utforska alternativa e-handelsplattformar

Vi kan även hjälpa dig att navigera och välja mellan andra plattformar som Magento, Shopify, PrestaShop, BigCommerce, OpenCart och Wix eCommerce, baserat på dina unika affärsbehov och mål.

Några e-handelsplattformar utöver WooCommerce
 • Magento är en kraftfull open-source e-handelsplattform Känd för sin skalbarhet och flexibilitet, lämplig för medelstora till stora företag.
 • Shopify är en användarvänlig, hostad e-handelsplattform. Idealisk för små till medelstora företag med fokus på användarvänlighet.
 • PrestaShop är en open-source e-handelslösning. Erbjuder många anpassningsbara funktioner och passar företag av olika storlekar.
 • BigCommerce är en hosted e-handelslösning. Känd för sina robusta funktioner och skalbarhet, passar företag i alla storlekar.
 • OpenCart är en gratis, open source e-handelsplattform. Erbjuder enkel och intuitiv användargränssnitt, lämplig för små till medelstora företag.
 • Wix eCommerce är en webbplatsbyggare med e-handelsfunktioner. Idealisk för små företag och de som letar efter en lättanvänd lösning.

Kom ihåg att utvärdera varje plattform baserat på dina specifika affärsbehov, budget och tekniska krav innan du fattar ett beslut.

Gör det rätta valet för ditt företags e-handel

Låt oss vara din strategiska partner i din e-handelsresa. Vi erbjuder expertis och skräddarsydda lösningar för att säkerställa en framgångsrik och hållbar online-närvaro. Kontakta oss idag för att omvandla din e-handelsvision till verklighet med en lösning som matchar ditt företags unika behov.

Sälj dina produkter online

Vi hjälper er att välja rätt plattform och att komma igång med er e-handel

Kom igång idag – kontakta oss

Boka ett möte